Carta & Menús

Carta & Suggerències del nostre xef


Tapes


Seitons en vinagre     7.70€

Anxoves del Cantàbric, pebre mòlt i olives     8.90€

Truita de patata casolana amb cebeta picada    4.90€

Patates braves a l’estil Bhutan amb crema de formatge i bitxo!     4.80€

Pernil Ibèric del bo, D.O. Extremadura 10.20€

Llom Ibèric D.O. Salamanca 9.80€

Taula d’embotits Ibèrics (Pernil, Llonganissa, Xoriço i Llom)   16.70€

Formatge Roncal (d’ovella, 100% llet crua)  6.90€

Formatge Idiazábal fumat (d’ovella, 100% llet pasteuritzada)    6.90€

Formatge tendre de cabra al romer (100% llet pasteuritzada)    6.90€

Formatge Cabrales (D.O.P. d’ovella, cabra i vaca)    7.50€

Formatge curat Mahó (D.O.P. de vaca, 100% llet pasteuritzada)     6,90€

Taula de formatges ( La nostra seleccció del Cu-Cut)    11.90€

Carpaccio de filet de vedella, parmesà i vinagreta de cítrics    12.80€

Saltejat de bolets amb all i julivert 8.70€

Foie Micuit amb torrades i melmelada de figues   13.10€

Ous Estrellats!


Bolets de temporada i Pernil Ibèric D.O. Extremadura    9.60€

Gules y refregit d’all i bitxo   9.10€

Gambes amb el seu suc   9.80€   

Xistorres al cava   8.90€             

Entrants & Amanides


Amanida de brots verds, pera, poma, remolatxa i formatge blau   8.40€

Ventresca de tonyina, tomàquet fresc, ceba morada i tàperes  8.50€

Amanida Russa, tàpares, ou i maionesa de pebrot del Piquillo  5.80€

Burrata, tomàquets de temporada, alfàbrega i cítrics   9.80€

Graellada de verdures, romesco i oli de tòfona negra   9.40€

Timbal d’escalivada brasejada amb anxoves del Cantàbric   8.60€

Timbal d’escalivada brasejada i formatge de cabra gratinat  7.90€

Milfulles de síndria calenta, formatge de cabra y gaspatxo  6.70€

Mar


Ostra Francesa, Speciale de Claire de Marènnes Oléron   3.20€

Musclos al perfum de api, romer, farigola i llimona    7.90€

Cloïsses amb salsa marinera aromatitzada amb llima   9.80€

Gambes al allet una mica cabrejades(5 u.)    9,70€

Gambes planxa (5 u).   9.70€

Tàrtar de tonyina, alvocat i tomàquet amanit amb soja i llima   10.80€

Daus de salmó amb salsa Tzatsiki d’anet y fruits vermells   9.90€

Ceviche Peruà de reig i mango   9.60€

Tataki de tonyina marinat  i hummus d’albergínia fumada  10.90€

Tàrtar de salmó fumat, ruca, alvocat, mango i salsa d’anxova    11.20€

Calamarcets planxa i escalivada brasejada amb all i oli negre  10.20€

Tàrtar de salmó fresc, mango, maduixa i salsa Kimchee        10.70€

La mariscada del Cu-cut (cloïsses, escopinyes, musclos, gambes i calamar)   29€  

Mar i muntanya de pop a la planxa, cansalada  i puré de patata trufada 19.20€

Peix de mercat del día (consultar cambrers)   11.20€

Carns


Filet de vedella a la planxa amb verduretes 13.10€

Chuletón madurado de vaca vieja, verduritas, patata al caliu y chimichurri (2 personas) 44€

Llom alt de vedella filetejat amb puré de patates trufat 13.70€

Steak tartar de filet de vedella “a ganivet” amb mostassa de Dijon i torradetes 11.40€  

Xup-Xup de cua de bou al vi negre 11.50€          

Guisat de cérvol  amb mala llet (octubre – febrer) 11.20€

Magret d’ànec, préssec rostit i parmentier de moniato 11.70€

Confit d’ànec, puré de poma àcida i bolets de temporada 11.20€

Brocheta de pollo con salsa cacahuete al estilo Satay 10.80€

Postres Casolans


Tiramisú casolà amb formatge mascarpone     5.60€

Cheesecake casolà amb melmelada de fruits vermells   5.60€

Sorbet de mojito a la menta 5.50€

Coulant de xocolata i gelat de vainilla Bourbon   5.70€

Tatin de poma amb gelat de canela   5.60€ 

Mousse casolà de xocolata blanc i fruita de la passió  5.90€

Crema Catalana tradicional casolana    5.50€