Carta & Suggerències del nostre xef
Tapes
Seitons en vinagre (6 Uds) 7.70€
Anxoves del Cantàbric, pebre mòlt i olives ( 5 Uds) 8.90€
Truita de patata casolana amb cebeta picada 4.90€
Patates braves a l’estil Bhutan amb crema de formatge i bitxo! 4.80€
Pernil Ibèric del bo, D.O. Extremadura 10.20€
Llom Ibèric D.O. Salamanca 9.80€
Taula d’embotits Ibèrics (Pernil, Llonganissa, Xoriço i Llom) 16.70€
Formatge Roncal (d’ovella, 100% llet crua) 6.90€
Formatge Idiazábal fumat (d’ovella, 100% llet pasteuritzada) 6.90€
Formatge tendre de cabra al romaní (100% llet pasteuritzada) 6.90€
Formatge curat Mahó (D.O.P. de vaca, 100% llet pasteuritzada) 6,90€
Taula de formatges ( Roncal, Idiazabal, al Romaní, Cabrales & Maó) 11.90€
Carpaccio de filet de vedella, parmesà i vinagreta de cítrics 12.80€
Saltejat de bolets amb all i julivert 8.70€
Foie Micuit amb torrades i melmelada de figues 13.10€
Ous Estrellats!
Bolets de temporada i Pernil Ibèric D.O. Extremadura 9.60€
Gules y refregit d’all i bitxo 9.10€
Gambes de la costa a la planxa 9.80€
Xistorres al cava 8.90€
Entrants & Amanides
Amanida de brots verds, pera, poma, remolatxa, formatge blau i pipes de carbassa 8.40€
Ventresca de tonyina, tomàquet fresc, ceba morada i tàperes 8.50€
Amanida Russa, tàpares, ou i maionesa de pebrot rostit 5.80€
Burrata, tomàquets de temporada, alfàbrega i cítrics 9.80€
Graellada de verdures, romesco i oli de tòfona negra 9.40€
Timbal d’escalivada brasejada amb anxoves del Cantàbric 8.60€
Timbal d’escalivada brasejada amb formatge de cabra gratinat i reducció de Mòdena 7.90€
Milfulls de síndria calenta, formatge de cabra y gaspatxo 6.70€
Mar
Ostra Francesa, Speciale de Claire de Marènnes Oléron (1 Ud.) 3.20€
Musclos al perfum de api, romaní, farigola i llimona o salsa marinera 7.90€
Cloïsses amb salsa marinera aromatitzada amb llima 9.80€
Gambes al allet una mica emprenyades (5 Ud) 9,70€
Gambes de la costa a la planxa (5 Ud) 9.70€
Tàrtar de tonyina amb alvocat, tomàquet i amanit de soja i llima 10.80€
Daus de salmó amb salsa Tzatziki d’anet i fruits vermells 9.90€
Ceviche Peruà de reig, gambes i mango 9.60€
Tataki de tonyina marinat, ceba adobada i hummus d’albergínia fumada 10.90€
Tàrtar de salmó fumat, ruca, alvocat, mango i salsa suau d’anxova 11.20€
Calamarcets planxa amb allet, escalivada brasejada i all i oli negre 10.20€
Tàrtar de salmó fresc, mango, maduixa i salsa Kimchee 10.70€
La mariscada del Cu-cut (cloïsses, musclos, gambes de la costa i calamar) 29€
Mar i muntanya de pop a la planxa, cansalada i puré de patata trufada 19.20€
Filet de reig a la planxa amb verduretes de temporada al toc de “mojo Canario” 14.70€
Carns
Filet de vedella a la planxa amb verduretes 150gr – 13.10€ / 200gr – 17.50€
Mitjana ( Chuletón ) madurada amb verduretes, patata al caliu i ximixurri (1kg – 2 personas) 44€
Llom alt de vedella filetejat amb puré de patates trufat (150 gr ) 13.70€
Steak tartar de filet de vedella “a ganivet” amb mostassa de Dijon i torradetes 11.40€
Xup-Xup de cua de bou al vi negre 11.50€
Guisat de cérvol amb mala llet (octubre – febrer) 11.20€
Magret d’ànec, préssec rostit i parmentier de moniato 11.70€
Confit d’ànec, puré de poma àcida i bolets de temporada 11.20€
Broqueta de pollastre amb salsa de cacahuet a l’estil Satay 10.80€
Postres Casolans
Tiramisú casolà amb formatge mascarpone 5.60€
Cheesecake casolà amb melmelada de fruits vermells 5.60€
Sorbet de mojito a la menta 5.50€
Coulant de xocolata i gelat de vainilla 5.70€
Tatin de poma amb gelat de merengue 5.60€
Pastís de mousse casolà de xocolata blanc i fruita de la passió 5.90€
Crema Catalana tradicional casolana 5.50€